1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Beleruslu turist kaza kurbanı

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde meydana gelen trafik kazasında bir turist olay yerinde hayatını kaybederken aynı kazada bir kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde Alanya'ya bağlı Konaklı beldesi D-400 Karayolu'nda Antalya'dan Alanya istikametine giden 07 NGC 71 plakalı motosiklet sürücüsü Turgay Ö., yolun karşısına geçmeye çalışan Belerus uyruklu Uladzımır Arlovskı'ye(42) çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Arlovskı ve motosiklet sürücüsü yola fırlarken Belaruslu turist olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü ise ağır yaralı olarak Özel Alanya Can Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayı haber alan Uladzımır Arlovskı'nin 38 yaşındaki eşi Hanna Arlovskı kocasının cesedini görmek için Alanya Belediye Mezarlığı morguna geldi. Kesin ölüm nedenin belirlenmesi için cesede otopsi yapılırken, motosiklet sürücüsünün ifadesi hayati tehlikeyi atlattıktan sonra alınabilecek.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 09:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?