22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

BEM-BİR-SEN üyelerine iftar yemeği

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) Korkuteli İlçe Temsilciliği, üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. 

Korkuteli Merkez Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Belediye Belediye Başkan Adnan Uğurlu, BEM-BİR-SEN Genel teşkilatlanma sekreteri Medeni Sevinç, Genel mali ve idari sekreteri Gürkan Alper, BEM-BİR-SEN Antalya şube başkanı Bahattin Topal, Şube mali sekreter Ahmet zeybekoğlu, Şube teşkilat sekreteri İsmail Borazan,Korkuteli ilçe temsilcisi Ali Kartop ile sendika üyeleri katıldı. 

Yemekte konuşan Belediye Başkan Adnan Uğurlu, belediye çalışanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "BEM-BİR-SEN üyeleri, hayatımın her aşamasını kuşatan belediye hizmetlerinin halka ulaştırılmasında önemli ve kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz" dedi. 

Sendika olarak belediye personellerinin maddi ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapmayı amaçladıklarını söyleyen Genel teşkilatlanma sekreteri Medeni Sevinç, " Sendikalar arasındaki kaynaştırma faaliyetlerimiz devam edecektir. Mesai arkadaşlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyum. Ramazan'ın birleştirici ve bütünleştirici özelliğini bir kez daha yaşıyoruz" dedi.
 
Yemeğin ardından Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, BEM-BİR-SEN Genel teşkilatlanma sekreteri Medeni Sevinç'e ziyaret ve katılımından dolayı bir plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 14:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?