22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

BEM-BİR-SEN'den itfaiyecilere kutlama

Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çeter, Antalya İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışanların itfaiye haftasını kutladı. 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Fuat Uslu ile görüşen Çeter, 24-29 Eylül tarihleri arasındaki itfaiye haftasını, itfaiye çalışanlarının sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak, çaba ve faaliyet içerisinde kutlayacaklarını söyledi. 

İtfaiye erlerinin, çalışma koşulları ve yaşam standartları açısından yeterli yasal düzenleme ve iyileştirmelerden yoksun olduğuna işaret eden Ahmet Çeter, “Buna rağmen onlar yine de, can kurtarmak uğruna canlarını alevlerin içine atarak görevlerini yapmaktadırlar. Zor koşullar altında hizmet eden itfaiye çalışanlarımızın sorunlarının çözümünü sağlamak sendikal mücadelemizin temel hedeflerinden biridir” dedi. 

Bem-Bir-Sen Antalya Şubesi Başkanlığı olarak “Yangın savaşçıları” diye adlandırdıkları itfaiye erlerinin tıpkı yangınla mücadele ettikleri gibi hak ve talepleri için de sendikal mücadele içinde olmaya devam edeceklerinin altını çizen Çeter, şunları söyledi: “Ayrıca yine itfaiye memurlarımızın haksızlığa uğradığı “ fiili hizmet süresi” (Yıpranma payı ) ile ilgili olarak ısrarlı talebimizi yineledik. Bu vesileyle, İtfaiye memurlarımızın 24-29 Eylül tarihleri arasında kutladığımız İtfaiye haftası’nı sorunları çözümlenmiş hak ve talepleri yerine getirilmiş bir itfaiye teşkilatı çabası ve dileğiyle canı gönülden kutluyor, bugüne kadar yangın ve çeşitli afetlerde hayatını kaybetmiş itfaiyecilerimize Yüce ALLAH ‘ tan rahmet ,yaralılara acil şifalar diliyorum” 

Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Ahmet Çeter, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Fuat Uslu ve itfaiye erlerine çiçek vererek, itfaiye haftalarını kutladı. 

Uslu da, bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Ahmet Çeter’e teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 12:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhittin çeter IP: 88.233.0.xxx Tarih : 12.12.2006 23:20:58
ben muhittin çeter mardinden ahmet çeterin soyadının nerden geldiğini merak ettim benim de soydım çeter bizim aşiret tin soyadı cevap yazarsanız mutlu olurum mardinden maho aga