1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Beni karımla götürün' Video

Meydan Kavşağı istikametinden, Adnan Menderes Bulvarı yönüne doğru seyir halinde olan İbrahim Görgülü (20) idaresindeki 07 BLT 73 plakalı otomobil, Mevlana Caddesi üzerinde önce 07 AHB 88 plakalı otomobil ve 01 GR 856 plakalı motosiklete, ardında da orta refüjü aşarak ters şeride girdiği yolda 52 HH 052 plakalı araca çarptıktan sonra durabildi.

Kazada diğer araçlarda bulunan sürücüler yaralanmazken, kazaya sebebiyet veren otomobilde bulunan İbrahim Görgülü'nün 19 yaşındaki eşi Ceyda Görgülü çarpmanın şiddetiyle yaralandı. Eşini araçtan çıkaran ve yere yatıran genç adam, 112 Acil ekipleri gelinceye kadar eşinin başından biran olsun ayrılmadı. Eşinin elini tutarak ona destek olan İbrahim Görgülü, eşinin ambulansa alındığı sırada fenalaşarak yere yığıldı.

"Beni karımla götürün, lütfen" diyen genç adam, daha sonra tekrar ayağa kalkarak, eşinin bindirildiği ambulansa binmek istedi. Bu isteği polis tarafından engellenen genç koca, polislere "Söz sakin olacağım, elini tutmak istiyorum sadece" dediyse de ambulansın ön koltuğuna oturtuldu. Aradaki cam bölmeden eşine seslenerek, ona destek olmayı sürdüren Görgülü, bu esnada tekrar eşinin yanına gitmek isteyerek, ambulansın arka kapısına doğru hamle yaptı ancak bu kez de araya akrabaları girdi. Daha sonra olay yerinden ayrılan ambulans kaza mahallinin karşısında tekrar durunca genç adamın eşinin yanında olduğu ve elini sıkı sıkı tuttuğu görüldü.

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ceyda Görgülü'nün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 11:53:28
Güncelleme :5 Temmuz 2009 Pazar 12:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?