16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Berlin’de Türkiye rüzgarı esiyor

BERLİN’DE TÜRKİYE RÜZGARI ESİYOR

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ‘ITB Berlin Turizm Borsası’nda dünyanın pek çok ülkesinden gelen binlerce kuruluş ve profesyonelin bir arada olduğunu ve Türkiye’nin bu fuara çok iyi hazırlandığını belirtti.

TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, bakanlık, konaklama tesisleri, seyahat acenteleri ve ulaştırma kuruluşları olmak üzere Türkiye’nin çok iyi hazırlandığı‘ITB Berlin Turizm Borsası’ rüzgarıyla, turizm sektörünün 2010 yılına yönelik olumlu beklentilerinin daha da pekiştiğini belirtti. 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ‘ITB Berlin Turizm Borsası’nın dünyanın pek çok ülkesinden gelen binlerce kuruluş ve profesyonele ev sahipliği yaptığını ifade eden Barut, Türkiye’nin 3 bin metrekarelik, iyi düzenlemiş ve 100’ü aşkın Türk kuruluşunun yer aldığı dev standının göz doldurduğunu söyledi.

Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, “Türkiye, partner ülke olmasının da etkisiyle fuara gerçekten çok iyi hazırlanmış durumda. Etkinliklerimizin fazla olması ilgiyi çok daha fazla artırdı. Bizim uzun süreden beri ‘ITB’de partner ülke olmalıyız’ yaklaşımımızın ne kadar doğru olduğu bu yıl fuarda ülkemizin gördüğü yoğun ilgi ile kanıtlandı” diye konuştu.

Barut, Türkiye’nin ‘Türkiye Büyülüyor’ sloganıyla Troya Dans Gösterisi, Şeren ve Serenatlar Topluluğu’nun müzik dinletisi, Antakya Medeniyetler Korosu, Sivas Divriği Ulu Camii giriş kapısı ve İstanbul Kapalıçarşı’nın modelleri, promosyon etkinlikleri ve konferanslar ile çok sayıda etkinlik ile katılımcıları büyülediğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 16:05:02
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 17:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?