21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Berna Şallı anısına şadırvan

Antalya'da 2003 yılında yağ aldırma operasyonu sonrasında yaşamını yitiren merhum Berna Şallı'nın anısına ailesi tarafından Andızlı Mezarlığı'na yaptırılan şadırvan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Erten ve Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu'nun katıldığı törenle hizmete sokuldu.

Törende Berna Şallı'nın annesi Ayşe Şallı, babası Ahmet Şallı ile yakınları ve sevenleri de hazır bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, Andızlı Mezarlığı'nın şadırvan eksikliğini tamamlayan Şallı ailesine teşekkür ederken, merhum Berna Şallı'ya da Allah'tan rahmet diledi. Şadırvan daha sonra dualarla açıldı. Anne Ayşe Şallı, tören sırasında duygulu anlar yaşadı. Şadırvanın yaklaşık 40 bin YTL'ye mal olduğu belirtildi.

MEZARLIKTA BAYRAM YOĞUNLUĞU-
Büyükşehir Belediyesi'nin Andızlı ve Uncalı Mezarlıkları da arife nedeniyle vatandaşların akınına uğradı. Yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlara Büyükşehir görevlileri tarafından karanfil ve çikolata ikramında bulunuldu.

Vatandaşların, mezarları rahat ziyaret edebilmeleri için her türlü önlemin alındığı mezarlıklarda gün boyunca merkezi sistemden Kuran'ı Kerim okundu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?