15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Beş bin öğrenci plajları temizledi

BEŞ BİN ÖĞRENCİ PLAJLARI TEMİZLEDİ

Antalya'nın Alanya İlçe Kaymakamlığı'nın düzenlediği temizlik kampanyası kapsamında ilçe genelindeki 26 noktada 5 bin öğrenci eş zamanlı olarak sahilleri temizledi.

Alanya'da yağmur ve sel suları nedeniyle sahillerde biriken çöplere dikkat çekmek amacıyla Alanya Kaymakamlığı'nın başlattığı temizlik kampanyası ilçe genelinde 26 noktada gerçekleştirildi. Saat 13.00'da başlayan temizlik çalışmasına 5 bin lise öğrencisi, belediye görevlileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Eş zamanlı olarak başlayan sahil temizliği çalışmasında öğrencilere eldiven ve şapka dağıtıldı.

Kaymakam Hulusi Doğan da Begonvil Plajı'na gelerek temizlik çalışmasına katıldı. Doğan, öğrencilerle birlikte plajdaki çöpleri topladı. Doğan, "Sahillerde biriken çöpler kötü bir görüntü oluşturuyor. Amacımız çocuklarda çevre bilincini oluşturmak. Aynı anda temizlik çalışmalarına başladık. Sahillerin bu halini gören çocuklarımızın, çevre temizliğine karşı daha duyarlı olacaklarına inanıyorum. Deniz bize teşekkür edecektir" diye konuştu.

Geniş katılımlı temizlik çalışması yaklaşık 2 saat sürdü.

BEŞ BİN ÖĞRENCİ PLAJLARI TEMİZLEDİ
BEŞ BİN ÖĞRENCİ PLAJLARI TEMİZLEDİ
BEŞ BİN ÖĞRENCİ PLAJLARI TEMİZLEDİ
BEŞ BİN ÖĞRENCİ PLAJLARI TEMİZLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 15:50:00
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 16:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?