22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Beş yıldızlı otelde havlu cinayeti

Antalya'nın turizm beldesi Belek'teki 5 yıldızlı otelde seminere katılan ilaç mümessilleri 26 yaşındaki Osman Yalçınkaya ile 24 yaşındaki Mahmut Akdan arasında, havlu kaybolması yüzünden çıkan tartışma cinayetle noktalandı. Osman Yalçınkaya, otel odasında kırıp şarap bardağı ile Mahmut Akdan'ın boğazını kesip öldürdü.

Maritime Pine Beach Otel'deki olay, dün gece geç saatlerde meydana geldi. Bir ilaç firmasınca düzenlenen 4 günlük seminere katılan ilaç mümessilleri, programın son günü olan dün akşam gala yemeği ve eğlenceye katıldı. Yemek öncesi otelden hatıra olarak almak istediği havlunun kaybolduğunu söyleyen Erzurumlu Osman Yalçınkaya, yine kendisi gibi Erzurumlu olan iş arkadaşı Mahmut Akdan'dan şüphelendi. İki arkadaş arasında başlayan tartışma, gala yemeğine gitmeye hazırlanan diğer arkadaşları tarafından önledi. Gala yemeği ve düzenlenen eğlencede hem Osman Yalçınkaya hem de Mahmut Akdan alkol alınca, kaybolan havlu yüzünden yine tartışmaya başladı. Karşılıklı hakaret ve küfürleşmeye varan tartışmanın ardından araya girenlerce sakinleştirilen Yalçınkaya ve Akdan odalarına çekildi.

Odasında bir süre kalan Mahmut Akdan, kendisini havlu hırsızlığı ile suçlayan Osman Yalçınkaya'nın odasına gidince iki iş arkadaşı arasında kavga çıktı. Osman Yalçınkaya, eline geçirdiği şarap bardağını kırarak odasına giren Mahmut Akdan'a saldırdı. Kısa süreli boğuşmanın ardından, kırık şarap bardağı ile Akdan'ın boynu kesildi. Kanlar içinde kalan Mahmut Akdan, “Bunun hesabını sana soracağım” diye bağırarak lobiye inerken, Osman Yalçınkaya da çevredekiler ve otel görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Çağrılan ambulansla Özel Aspendos Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut Akdan, aşırı kan kaybından hayatını kaybetti. Ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Osman Yalçınkaya ise jandarma tarafından gözaltına alınırken, seminere katılan ilaç mümessilleri, işlenen cinayetin şokuyla sarsıldı.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2006 Perşembe 16:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu akkaya IP: 85.97.161.xxx Tarih : 31.12.2006 13:06:38
insanlar bu kadar basit nedenlerden dolayı cinayet islenebilyor..yazık insanlarımız ne hale geldiler tabi en büyük etki yine alkolde belki alkol almasalardı bu olay bu kadar ilerlemezdii!!