1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, kaleci Ömer Çatkıç ve gurbetçi futbolcu Volkan Altın ile birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takıma bazı takviyeler yapmamız söz konusu olabilir. Transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyoruz. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda en iyisini yapacağız. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Takım olarak moralimiz yerine geldi. Bu yükselen grafiğimiz sürecek ve ligi arzu ettiğimiz yerde bitireceğiz" diye konuştu.

Kupada oynayacakları Beşiktaş maçında açık tribünü Siyah-beyazlı taraftarlara vermeyi düşündüklerini, ancak maçın gündüz oynanacak olması nedeniyle bu kararlarından vazgeçtiklerini söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Beşiktaş taraftarlarına stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında bilet vereceğiz. Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynayacağımız maçta çevre illerdeki Beşiktaş derneklerinin talepleri doğrultusunda açık tribünü rakip takım taraftarlarına ayırmak istedik. Bunu yapmamızdaki amaç Antalyaspor'a ekonomik katkı sağlamaktı. Ancak federasyon Beşiktaş maçının başlama saatini 17.30'a alınca kararımızdan vazgeçtik. Eğer açık tribünü Beşiktaş taraftarlarına ayırmış olsaydık stattan 150 bin TL gelir elde edecektik" dedi.

Kupa ve lig ayrımı yapmadıklarını, her maça galibiyet için çıktıklarını söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Sahaya her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Kupa ve lig ayrımı yapmıyoruz, her maça aynı önemi veriyoruz. 'Beşiktaş maçında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacaklar ya da hedefleri lig' gibi basında yer alan haberleri kınıyoruz. Beşiktaş maçında sahaya kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'un da krizden etkilendiğini söyleyen Başkan Akıncıoğlu, "Şu anda ekonomik kriz, dünyayla birlikte kulübümüzü de etkilemiş durumda. Taahhütlerimizi yerine getirmede herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sadece ödemelerde geri kalıyoruz" dedi.

Tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç ise, bir sezonda beşinci kez Beşiktaş ile oynayacaklarını söyleyerek, "Ankaragücü maçında aldığımız galibiyet sonrası ligde iyi bir duruma geldik. 10. sıradaki takımla 3 puanlık bir fark var. Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Bizim amacımız kupada ve ligde güzel başarılara imza atmak. Beşiktaş ile oynayacağımız ilk maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gurbetçi Volkan Altın da, kupada oynayacakları Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söylerken, ligde kalacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:46:48
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 18:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?