22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Beton kolon içinde uyuşturucu!

BETON KOLON İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU

Diyarbakır'dan Antalya'ya beton kolonlar içerisinde 21 kilogram esrar getiren 7 kişilik uyuşturucu çetesi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Diyarbakır'dan Antalya'ya esrar getiren bir çeteye yönelik operasyon düzenledi. Antalya ve Burdur'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi göz altına alınırken 21 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Zanlılarla birlikte bin 450 adette extacy hap ele geçirildi.

Diyarbakır'dan beton kolonlar içerisinde uyuşturucu madde getirdikleri öne sürülen Salih B, Muhsin A, Yalçın K, Veysel T, Mehmet B, Hüseyin B. ve Mehmet Ali D. isimli zanlılar sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis ekiplerinin çalışmalarında çetenin kendi aralarında telefon ile görüşürken, "Beton dökeceğiz. Bana demir, kum ve çimento lazım" dediklerinin tespit edildiği öğrenildi. Zanlıların inşaat işiyle uğraşmadıkları halde sürekli olarak böyle konuşmalarından şüphelenen polis ekipleri grubu takibe aldı. Zanlıların son olarak Antalya'ya sevkiyat yaparken yaptığı telefon görüşmelerinde "Evin altı için, kum, demir ve çimento lazım" dediklerini tespit edilmesi üzerine operasyonun düğmesine basıldığı açıklandı.

 

BETON KOLON İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU
BETON KOLON İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU
BETON KOLON İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2010 Pazar 12:49:00
Güncelleme :11 Temmuz 2010 Pazar 17:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeki can IP: 62.248.1.xxx Tarih : 12.07.2010 00:00:58

Bunlar bunu nasıl imal edip dogudan getiriyor .Bunun parasını pkk ya akdarıyorlar hem insanımızı zehirleyip hem parasınla kurşun alıyorlar .Allah bunların 1000 türlü bellasını versin .Bunun gibi yapanlarında yapacaklarında AMİM...........