7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Beyaz bayrak sevinci

Antalya'da Beyaz Bayrak alan gıda ve konaklama işletme sayısı 14'ye yükseldi. Riva Kosta, Papillon Muna ve Silence Park Resort'tan sonra Evrenseki beldesinde bulunan Grand Hotel Art Side otel'in Beyaz Bayrak ve Berat ödülü almasıyla Manavgat'ta Beyaz bayrak sahibi otel sayısı 4'e yükseldi.

Antalya Valiliği Gıda Güvenliği Eylem Kurulu 2'nci yıldönümünü kutlaması kapsamında düzenlenen toplantıda Gıda Güvenliği Eylem Kurulu tarafından yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak ve Beraat ödülüne hak kazanan Grand Hotel Art Side ile Antalya'da Güneyliler Restoran'a bayrak ve beratları verildi. Manavgat- Evrenseki beldesinde bulunan Grand Hotel Art Side ile Antalya'da Güneyliler Restoran, Gıda Güvenliği Eylem Kurulu tarafından Beyaz Bayrak ve Beraat ödülü aldı.

Antalya Valiliği Gıda Güvenliği Eylem Kurulu 2. yıldönümü kutlamasını Evrenseki beldesinde bulunan Grand Hotel Art Side otelde yaptı. Grand Hotel Art Side'nin konferans salonunda yapılan törende yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak ve Beraat ödülü için gerekli yaptırımları yerine getiren Güneyliler Restoran ile Grand Hotel Art Side oteli yöneticilerine Beyaz Bayrak ve beratları teslim edildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Vali Yardımcısı Hüseyin Demirciler, Beyaz Bayrak ve Berat Ödülü'nün önemine değindi.

Antalya Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin ise, bu güne kadar başvuran 63 iş yerinden 10 konaklama tesisi, 1 lokanta ve 1 hızlı yemek tüketim yeri Beyaz Bayrak ödülünü almaya hak kazandığını ifade ederek, "Son olarak Güneyliler Restaurant ile Grand Hotel Artsi'de yapılan denetimler sonucu Beyaz Bayrak ve Berat almaya hak kazanmışlardır. Gıda güvenliğini sağlamak adına gösterdikleri üstün gayretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 15:15:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?