21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

'Beyaz Yürüyüş' Korkuteli'nde

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun, "Güçlü ve Modern Türkiye İçin" sloganıyla Çanakkale'den başlattığı "Beyaz Yürüyüş" adı altındaki yurt gezisinin son durağı Korkuteli oldu.

Isparta üzerinden Korkuteli ilçesinde uzun bir araç konvoyu ve partililer tarafından karşılanan Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Mantar diyarında çiftçi perişan, iktidar ve muhalefet karşılıklı orta oyunu oynarken, çiftçinin cebi boşalıyor" dedi.

Yoğun ilgiyle karşılaşan DP Genel Başkanı Soylu, ilçe binası önünde seçim otobüsünün üzerine çıkarak halka seslendi. Beyaz Yürüyüş'e modern ve güçlü bir Türkiye'nin yeniden imarı için çıktıklarını söyleyen Genel Başkan Soylu, "Beyaz Yürüyüş adaplı siyasettir, adaplı demokrasidir. Alevi'siyle, Sünni'siyle, Kürdüyle, Türküyle, Çerkeziyle, Lazıyla kardeşlik içindir. Beyaz Yürüyüş, ötekisi olmayan Türkiye'dir. Herkesin Türkiye'sidir" diye konuştu.

DP dışındaki partilere oy vermiş ve verecek vatandaşları ayrım yapmadan tek çatı altında toplanmaya davet eden Soylu, "Beyaz, temiz, ahlaklı, barış içinde, milletin hakkını millete verecek bir yürüyüşe çıktık. Gönlünde demokrasi sevgisi olan, Anavatanlı, Doğru Yollu olmuş, merkez sağ yada solda olmuş, bu partiyi Türkiye'de iktidara taşıyacak herkesi davet ediyorum" diye söyledi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve beraberindeki partililer Korkuteli'ndeki konuşmasının ardından Elmalı ilçesine hareket ettiler.

 

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 17:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?