21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Beyrebucak'ta 4 aydır su yok

BEYREBUCAK'TA 4 AYDIR SU YOK

Gazipaşa Beyrebucak Köyü'nde su şebekesine bağlı trafonun elektrik borcunu ödenmemesi nedeniyle, 4 aydır içme suyu bulunmuyor.

Köy Muhtarı Mehmet Uncuoğlu bazı vatandaşların, su şebekesine bağlı trafonun elektrik borcunu ödememeleri nedeniyle 10 bin TL'nin üzerinde elektrik borcu biriktiğini belirtti.

Köyden 34 kişinin icraya verildiğini söyleyen Uncuoğlu, “Bu ay içerisinde çıkacak olan affın ardından elektriği yeniden bağlatacağız ancak yol çalışmaları nedeniyle içme suyu boruları tahrip oldu. Konuyla ilgili boru ya da işçilik desteği alabilmek için Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne müracaatta bulunduk” dedi.

AKEDAŞ Müdürü Caner Ölmez ise 4 ay önce elektrik borcu nedeniyle Beyrebucak Köyü'ndeki içme suyunun trafosunun elektriği kesildiğini kaydederek, “Ödeme kolaylığı sağlamak için taksitlendirme yaptık. Borcun 2 taksitinden sonrası yine ödenmedi. 16 bin TL elektrik borcu nedeniyle kesinti yapmak zorunda kaldık. Şimdi tekrar taksitlendirme imkanımız da kalmadı. Borcun tamamını ödemeleri halinde trafonun elektriği bağlanır ve köylü içme suyuna kavuşurlar” diye konuştu.

BEYREBUCAK'TA 4 AYDIR SU YOK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 11:55:02
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 12:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?