7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bıçaklanan genç, oğlu çıktı

ANTALYA'da tesadüfen olay yerinden geçen Şenay Köse, bıçaklanmış halde yerde yatan kişinin oğlu 17 yaşındaki İzzet Köse olduğunu görünce sinir krizi geçirdi.

Olay saat 15.00 sıralarında yaşandı. Bir arkadaşıyla birlikte 07 UD 492 plakalı motosikletle gezintiye çıkan İzzet Köse, Mevlana Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Motosikleti durduran saldırganlar, Köse'yi kalçası ve bacağından bıçakladı. Köse'nin arkadaşı ve saldırganlar kaçtı.

Kanlar içerisinde kalan İzzet Köse'nin yardımına çevredekiler yetişti. Yaralı genç için olay yerine ambulans çağrıldı. Bu sırada yoldan geçen bir kadın, yaralı gencin yanına yaklaştı, ardından da çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Çevredekiler kadının neden ağladığını anlamaya çalışırken, yerdeki İzzet Köse, “Anne önemli birşeyim yok, ağlama'' dedi.

İzzet Köse'nin annesi olduğu ortaya çıkan Şenay Köse, kanlar içerisindeki kişinin oğlu olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Yaralı genç daha sonra olay yerine gelen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. İzzet Köse tedaviye alınırken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2007 Cuma 17:40:28
Güncelleme :12 Ekim 2007 Cuma 17:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?