7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bilgisayardaki poz evliliği bitirdi

Muhasebeci kadın, şüphelenip karıştırdığı bilgisayarda 12 yıllık kocasının, sevgilisiyle çektirdiği gelinlikli fotoğrafıyla karşılaştı. İlişkinin uzun zamandır sürdüğünü öğrenen bir çocuk annesi boşanma davası açtı.

SERİK’te, ilköğretim öğretmeni olan kocası Özmeriç A.’dan (41) şüphelenen muhasebeci B.A. (39), bir hafta önce evdeki bilgisayarı kurcalarken karşısına çıkan fotoğraflar nedeniyle şoke oldu. Eşinin, aynı okulda görev yapan öğretmen Serpil E. ile samimi fotoğraflarını bulunca olayı araştırdı. Bir çocuk annesi kadın, eşi Özmeriç A. ile Serpil E.’nin uzun süredir ilişkileri olduğunu, birkaç ay önce de gelinlik giyip imam nikáhı yaptıklarını öğrenince hemen boşanma davası açtı. Bilgisayardaki fotoğrafları da delil olarak sundu. Kocasıyla 1995’te görücü usulüyle evlendiklerini ve mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleyen B.A., "Daha önce de beni aldatmıştı ama ’10 yaşında oğlumuz var, yapma, yuvamızı yıkmayalım’ demiştim. O da ’Bu küçük bir çapkınlık, bir daha olmaz’ diye söz vermişti. Bir de utanmadan sevgilisine gelinlik giydirip imam nikáhı yapmış" dedi.

Telefonları kapalı

Manavgat’ın Taşağıl Köyü’nde yapılan imam nikahının Özmeriç A.’nın küçük kardeşinin evinde gerçekleştiği, Serpil E.’nin de B.A.’nın eltisinin gelinliğini giydiği kaydedildi. Özmeriç A.’nın, olayın ortaya çıktığı tarihten beri evine gitmediği, telefonlarını da açmadığı belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 13:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?