22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bina sahiplerine uyarı!

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATAN BİNA SAHİPLERİNE UYARI

Manavgat Belediyesi Meclis Toplantısı'nda dış görüntüsü ile kirlilik yaratan binaların sahiplerine tadilat yapılması konusunda uyarı yapılmasına karar verildi.

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Meclis Toplantısı'nda binaların dış görünüşleri ve bahçe düzenlemeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda görüntü kirliliği oluşturan binaların ve bahçelerin bakımın yapılması konusunda binada oturan ev sahiplerine uyarıda bulunulması kararlaştırılırken, uyarıya rağmen yapılmayan tadilatların belediye tarafından yapılarak parasının sorumlulardan tahsil edilmesine karar verildi.

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, dış görüntüsü ve bahçe düzenlemesi ile ilçeye yakışmayan, görüntü kirliliği oluşturan bir çok bina bulunduğunu belirterek, “Manavgat Belediyesi olarak bu bina ve bahçeleri tespit ederek ilk önce sahiplerini tadilat yapmaları konusunda uyaracağız. Uyarımızı dikkate almayarak tadilat yapmayanların bina ve bahçe düzenlemeleri belediye tarafından yapılacak ve maliyetinin sorumlular tarafından ödenmesi istenecek. Ayrıca çatısı olmayan bir çok binanın üzerinde demir gibi görüntü kirliliği oluşturanlardan buraların temizlenmesini istiyoruz. Aksi durumda ceza-i işlem uygulanacaktır" dedi.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATAN BİNA SAHİPLERİNE UYARI
GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATAN BİNA SAHİPLERİNE UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2010 Cuma 10:59:04
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 12:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?