22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bininci doğum şenliği

2001 yılında kurulan ve kurulduğu yıldan bu yana bininci bebeğinin doğumuyla ayrı bir heyecan yaşayan Antalya Tüp Bebek Merkezi, "Bininci Doğum" anısına bir şenlik düzenledi. 

Port Lara 2. No'lu Beach Park'ta düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı şenlikte, yüzlerce tüp bebek ve ailesi mutlu bir görüntü oluşturdu. Merkezin bininci bebeği olan Nazmiye ve Cemalettin Özen'in oğulları minik Oğulcan ve ailesine de merkez tarafından hazırlanan "Bininci Bebek Oscar Ödülü", Merkez Medikal Direktörü Op. Dr. Kemal Özgür tarafından verildi. Burada konuşan Özen çifti, "Biricik Oğulcan'ımızın merkez adına bininci bebek olması, bizi de çok mutlu etti. Çocuğu olmayan ve umut içinde bekleyen herkese buradan seslenmek istiyoruz. İmkanlarınızı zorlayın ve bu konuda geç kalmayın. İnanın, güvenin ve Antalya Tüp Bebek Merkezi'ne gelin. Biz inandık, güvendik ve başardık. Çocuk özlemini ertelemeyin" dedi. 

Op. Dr. Kemal Özgür, Bininci Bebek Şenliği'nde yaptığı konuşmasında, "2001 yılında kurduğumuz ve günden güne büyüyerek gelişen ve kendini her konuda yenileyen merkezimiz, çok sayıda aileyi bebek sahibi yaptığı için yine büyük bir heyecan içindeyiz. Bugün burada, 2001 yılından bu yana anne baba olmuş birçok ailemizle birlikteyiz. Buradaki amacımız, bugüne kadar doğan bebeklerimizi bir araya toplamaktı. Ailelerimizin mutluluğunu gördükçe bizim mutluluğumuz daha da artıyor. Buradan, çocuk sahibi olmak isteyen ve bunu ertelemiş olan tüm çiftlere seslenmek istiyorum. Çocuk sahibi olma şansları olduğunu unutmasınlar. İnansınlar ve bizlere gelsinler. Tüm çiftlerimizi tekrar kutluyor, onlara bu güzel günde bizlerle birlikte oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 

Yüzlerce tüp bebek ve ailesi şenliğe katılırken, çocuklar için hazırlanan animasyon gösterileri de ilgi çekti. Çocuk orkestrası, saatlerce şarkılar çaldı ve çocukları eğlendirdi. Sihirli Annem dizinden tanınan Defne Joy Foster da bir kazanın içinden yapılan sihirli gösteriyle şenliğe katıldı. Foster, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı ve çocukları eğlendirdi. Foster, "İlk defa böyle bir organizasyona katılıyorum. Benim için değişik duydular içeren bir gün yaşıyorum. İnşallah, Allah bana da bir çocuk verir. Belki ilerde tüp kocalar da çıkar ve bizim gibi kocası olmayanlar da çocuk sahibi olur. Başarılarından dolayı Antalya Tüp Bebek Merkezi'ni kutluyorum, anne baba olan çiftleri de ayrıca kutluyorum" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 12:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?