1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bir babanın en zor anı

Antalya'da, beş yaşındaki Hüseyin, oyun oynarken kalbine yenildi. Mustafa-Nermin çifti, 10 yıldır beklediği ve tıbbi yöntemle dünyaya getirdikleri evlatlarının ölmesi üzerine ne yapacaklarını şaşırdı.

Antalya'nın Serik İlçesinde, dışarıda top oynayan beş yaşındaki Hüseyin Dere'nin kalbi sıkıştı ve nefes alması zorlaştı. Bunun üzerine, parkta akrabaları ve çevre halkıyla beraber ilk olarak sivil bir araca bindirildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yolda miniği alması üzerine, ilk müdahale araç içerisinde yapıldı. Araçta tüm müdahalelere rağmen Hüseyin kurtarılamadı.

Serik'ten Antalya Adli Tıp morguna kaldırılan minik Hüseyin'in akrabaları ve babası hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. 15 yıllık evli Nermin-Mustafa Dere çiftinin tek çocuklarının tıbbi yöntemle dünyaya getirdikleri Hüseyin'le mutluluğu sadece beş yıl sürdü. 10 yıldır evlat hasretiyle tutuşan ve beş yıl önce özlemine kavuşan baba Mustafa Dere, Adli Tıp önünde ağlamaktan bitkin düştü.

Antalya Cumhuriyet Savcısı Galip Aşık, çocuğun ölümünün kalbindeki kapakçıklardan kaynaklandığını ve kalp krizi de olabileceğini belirterek "Kalbinden kaynaklı bir ölüm" dedi.

Adli Tıp morgundan alınan Hüseyin, defnedilmek üzere Serik ilçesine götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 14:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?