22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bir genç kızın dramı

Antalya’da dün kayalıklardan denize atlayarak intihar girişiminde bulunan genç kız, bugünde hastaneden kaçmak istedi. Hastaneden kaçarak izini kaybettirmek isteyen genç kız, bulduğu döner bıçağı ile çevresindekilere tehditler savurdu.

Dün kayalıklardan denize atlayarak intihar etmek isterken, polislerin ellerinden kayarak denize düşen Y.Ö. (Yurdagül Ödenik-17), bugün de hastaneden kaçmak istedi. Kendisiyle röportaj yapmak için tedavi gördüğü Antalya Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nin önünde bekleyen gazetecileri bir anda karşısında gören genç kız, arkadaşlarının elinden kurtularak hastane dışına kaçmaya başladı.

Aynı odada kalan arkadaşının ve refakatçi bir bayanın peşine düştüğü genç kız, uzun süre gazetecileri ve arkadaşlarını peşinden koşturdu. Defterdarlık binası önüne kadar süren kovalamacada oda arkadaşı bayılan genç kız, arkadaşını yol ortasından kaldırıp kenara aldıktan sonra kaçmaya devam etti.

Genç kız, peşinden gelenleri korkutmak için bir restoranın önündeki tezgahtan döner bıçağı alarak, kendisini kovalayanlara tehditler savurdu. Bıçağı almak için genç kızın yanına giden restoran çalışanı ve gazeteciler, genç kızı ikna edemezken, genç kız, psikiyatri servisindeki refakatçi bayan tarafından yakalanarak elindeki bıçak alındı ve olay yerine gelen bir polis memuru tarafından özel bir otomobile bindirilerek tekrar hastaneye götürüldü.

antalya
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 14:04:13
Güncelleme :26 Kasım 2004 Cuma 01:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?