21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bir haftalık bebek kapı önüne bırakıldı

Antalya'nın Demre İlçesi'nde bir haftalık bebek, yanında bebek bezi, ıslak mendil ve mamasıyla birlikte 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki kapı önüne bırakıldı. 

Demre İlçesi'nde Büyükkum Mahallesi Damyanı Çıkmazı'nda 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki kapı önüne bırakılan bir haftalık bebeği gören mahalle sakinleri, polisi aradı.

Mahalle sakinlerinin ihbarını değerlendiren polis, bebeği alarak Demre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polislerin Çınar adını verdiği bebek, hastanede kuvöze konuldu.

Demre Devlet Hastanesi personeli ise, bebeğin ismini değiştirerek Yağız koydu.

Hastane personelinin ilgi odağı haline gelen Yağız bebeğe, hemşireler tarafından mamasını içirilerek banyosu yaptırıldı. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Yesugey, bebeği hemen bakım altına aldıklarını belirterek, Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelecek olan görevlilerin Yağız bebeği teslim alacaklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 18:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DİDEM SEVER IP: 88.254.79.xxx Tarih : 30.10.2007 23:10:25

ya inanamıyorum nasıl vicdana sahipler yavrun ya o senin canın nsaıl böyle bırakırlar anlamam ben anne degilim ama bebekleri cok severim ALLAHIM İNŞALLAH BANADA NASİP EDER anne olmayı ALLAHIM kimseyi şaşırtmasın herkesin yardımcısaı olsun