1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Birinci olan güreşçiye para ödülü

BAŞKAN BÖCEK, GÜREŞÇİSİ İSMAİL BALABAN’A PARA ÖDÜLÜ VERDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyespor Güreşçisi İsmail Balaban’a para ödülü verdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu sene 648. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boy’da birinci olan Konyaaltı Belediyespor Güreşçisi İsmail Balaban’a 8 bin 500 Lira para ödülü verdi.

İsmail Balaban’ı başarısından dolayı kutlayarak çekini veren Başkan Böcek, “Genç sporcumuz, kendi grubunda birinci olarak Konyaaltılılara büyük mutluluk yaşattı. Konyaaltı Belediye Meclisi olarak bizde kendisine 8 bin 500 Türk Lirası para ödülü vermeyi uygun gördük” dedi.

Ata sporu olan Yağlı Güreşlerin yaşatılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Böcek, “Güreş sporunun yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Feslikan Yaylası’nda her yıl Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenliyoruz. Ayrıca düzenlenen birçok etkinliğe de destek oluyoruz” diye konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Konyaaltı Belediyespor Güreşçisi İsmail Balaban, “Bizlere inanıp, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN BÖCEK, GÜREŞÇİSİ İSMAİL BALABAN’A PARA ÖDÜLÜ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 12:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?