1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bisiklet yarışlarında inanılmaz kaza!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapılan 2009 yılının puanlı ilk bisiklet yarışının son gününde kriteryum müsabakaları sırasında dengesini kaybeden yarışçılar birbirine çarptı. Kazada biri ağır üç bisikletçi yaralandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından Alanya'da düzenlenen 2009 yılının kulüpler arası ilk puanlı yol yarışının son gününde biri ağır 3 bisikletçi yaralandı.

Organizasyonun son gününde yapılan kriteryum (şehir için yarışı) müsabakası sabah saatlerinde verilen startla başladı. Yarışçılar grup halinde Atatürk Caddesi üzerinde ilerlerken, yarışçılardan biri dengesini kaybederek düştü. Arkadan gelen bisikletçiler de duramayınca üç bisikletçi zincirleme kaza yaptı.

Kazada Antalya Gençlikspor Kulübü sporcusu Yusuf Ezirgan (19) başını kaldırıma çarparak ağır yaralandı ve bilincini kaybetti. Özel Alanya Can Hastanesi'ne kaldırılan Ezirgan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kazada yaralanan Brissa takımı sporcusu Kazakistan uyruklu Bahtiyar Mamirov'un ise (27) hafif yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Kazada yaralanan diğer sporcu ise, olay yerinde yapılan müdahaleden sonra yarışa devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 14:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif kübra özçelik IP: 88.246.64.xxx Tarih : 3.02.2009 20:02:40

bence haberler herşeyi çok fazla abartmış ogün o yarışta bende wardım benimde yarışım wardı yusuf düştü sonra hastaneye kaldırıldı sonrada hastaneden haber geldi hiçbir tehlikesi yokmuş hatta bi kanalda canlı yayına çıtı (türk milleti):((