1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bisikletini ölüme sürdü

Antalya'da, dün babasının aldığı bisikletine bugün binen sekiz yaşında bir çocuk, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, bugün Sakarya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Geçimlerini kağıt toplayarak sağlayan Dubacı ailesi, eski eşya satan birinden kırık dökük bir bisiklet buldu. Bisikleti satın alıp tamir ettirdikten sonra çok sevdiği oğluna hediye eden baba İbrahim Dubacı (28) vakit kaybetmeden evinin yolunu tuttu.

Maddi durumları iyi olmadığı için okula gidemeyen sekiz yaşındaki tek oğlu Beybi Dubacı da babasının hediye ettiği bisikleti görünce havalara uçtu. Baba Dubacı, bugün oğlunu alarak kağıt toplamaya çıktı. Bu sırada bisiklet kullanmayı bilmediği için babası çocuğun caddeye çıkmasına izin vermedi. Bir taraftan kağıt toplayan babasını kullandığı bisikletle takip eden bir taraftan da bisiklet sürmeyi öğrenen çocuğun bir anlık dikkatsizliği hayatına maloldu.

Karşı yönden gelen Mehmet A. yönetimindeki 07 BEH 72 plakalı kamyoneti son anda fark eden çocuk panikledi. Frene basan Mehmet A., yanında başka araç olduğu için kaçamayınca çocuğun üzerinde bulunduğu bisikleti arabanın altına aldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Beybi Dubacı yolda hayatını kaybetti. Olaydan sonra sürücü Mehmet A. gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 19:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yorum IP: 88.231.92.xxx Tarih : 25.02.2009 08:29:34

cenabı allahın takdir ilahisi; bisiklet bahane ,vadesi ve kaderi buraya kadarmış o şimdi cennette,ama ateş düştüğü yeri yakar kederli ailesine sabır diliyorum, mekanı cennet komşusu hz.muhammet(s.a.v) olsun