21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bisikletten çok mankenler ilgi gördü

Bianchi bisikletlerinin yeni ürünleri, ünlü mankenlerin katıldığı bir etkinlikle Antalya Kremlin Palace Otel’de tanıtıldı.

Bianchi bisikletlerinin 2005 modelleri ünlü mankenler Şenay Akay, Şebnem Schafer, Fatma Yaman, Birkan Sokullu ve Sanem Balcı’nın görev aldığı etkinlikte tanıtıldı. 120. yılını Türkiye genelindeki bayileriyle kutlayan Bianchi, hazırladığı gecede konser, dans grubu gösterisi ve defileyle adeta gövde gösterisi yaptı. 2005 model bisikletleri tanıtan mankenler podyumda bisiklet sürerken, gazetecilere bisiklet üzerinde poz verdiler.

Bisiklet tanıtımından sonra sahne alan dans grubunun yaptığı gösteri geceye renk kattı. Tanıtımının ardından geceye katılan bayi temsilcileri, Deniz Seki konseriyle keyifli bir akşam geçirdiler. Deniz Seki, giydiği kıyafet, fiziği ve sesiyle izleyenleri büyüledi. Seki yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede, son çıkarttığı albümünden şarkılarla bayi temsilcilerine müzik ziyafeti sundu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı Seki, Şubat ayında çıkacak olan kaseti için çok özel derken, hiç bir firmayla anlaşmadığını, kasetinin bütün sorumluluğunu kendisinin üstlendiğini belirtti. Seki, albümünün kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederken, hiç bir firmayla anlaşmadığını ve albümünü kendisinin hazırladığını, kendisinin çıkartacağını belirtti. Albümünün sadece dağıtımını bir firmaya vereceğini söyleyen Seki, "Bu albüm saydığım bu nedenlerden ötürü benim için çok önemli. Çoğu sanatçı arkadaşımın da böyle yapacağını sanıyorum. Artık bu şekilde yapılması gerekiyor. Ful akustik bir albüm yapıyorum bu da beni çok heyecanlandırıyor" dedi.

Defile öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şenay Akay, "Ben her zaman ki gibi konuşmamayı tercih ediyorum, hiç bir zaman konuşmadım, hiç bir zaman da yorum yapmayacağım. Susma hakkımı kullanıyorum" dedi. Manken Akay, işinin konuşmak olmadığını belirterek, bazen üzüldüğü zamanların olduğunu fakat yakın çevresi ve kendisi için özel olan insanların ve ailesinin verdiği destekle bu zorlukları atlattığını belirtti. Akay, zorlukları ve dedikoduları atlatmanın en keyif veren yönünün, yolda yürüdüğünde, sinemaya gittiğinde ya da markete gittiğinde insanların kendisine dönüp, "Sen canını sıkma, moralini bozma" şeklindeki söylemleriyle destek vermeleri olduğunu söyledi.

antalya
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2004 Salı 12:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?