21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bitkiler her derde deva

Şifalı Bitkiler ve Doğal Tedaviler Araştırma Danışmanı Herbalist Yazar Ahmet Turan Baykal, erkekte sperm azlığı, hareket ve şekil bozukluğu sonucu çocuk sahibi olamama problemini bitkisel yöntemlerle hazırladığı kürlerle yüzde yüz garanti vererek tedavi ediyor.

Dünya çapında bir çok hastanın devası olan Ahmet Turan Baykal, sağlık nedeniyle ara verdiği bitkisel yöntemlerle tedaviler ile ilgili meslek yaşamına geri döndü. Antalya'da Burhanettin Onat Caddesi üzerinde büro açan Baykal, erkekte sperm azlığı, hareket ve şekil bozukluğu sonucu çocuk sahibi olamama problemini bitkilerden hazırladığı kürlerle tedavi etmeye başladı. Hatta bunun için yüzde yüz tedavi garantisi bile veriyor.Bunun için kişilerin doktordan aldıkları sperm sayısını gösteren bulgular yeterli.

Bitkilerin doğada sayısız hastalığın devası olduğunu dile getiren emekli öğretmen Baykal, ayrıca iktidarsızlık, erken boşalma, yumurta tembelliği, kapalı tüpleri de tedavi ediyor. En çok sigara bağımlılığı, kilo vermek isteyenler ve çocuk sahibi olamayanlardan talep görüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 15:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?