21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Biyonik kız anne oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde, geçirdiği kaza sonrası sağ bacağı diz kapağının altından kopan ve vücudundaki 19 kırıkla verdiği 200 günlük yaşam mücadelesini kazanarak hayata yeniden tutunan genç şarkıcı Çiğdem Yüce Bezci, hayallerindeki gibi bir düğünle evlendikten sonra şimdi de 'anne' oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 14 Ekim 2009 tarihinde nişanlısı Alper Bezci'nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan şarkıcı Çiğdem Yüce Bezci hastaneye kaldırılmıştı. Vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağından kopan Çiğdem Yüce, çok sayıda ameliyat geçirip Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde uzun süren tedavinin ardından yurtdışından getirilen sensörlü ve multi işlemcili protez bacağıyla 2010 yılında yeniden yürümeye başladı.

GİYEMEYECEĞİ AYAKKABILARINI SATIŞA ÇIKARMIŞTI

Tedavisi tamamlanarak Antalya'ya dönen ve 8 Ağustos 2010'da birlikte kaza yaptığı nişanlısı Alper Bezci ile evlenen Çiğdem Yüce, hayata yeniden tutunmuştu. Sensörlü ve multi işlemcili protez bacağı ile 2010 yılında yeniden yürümeye başlayan Çiğdem Yüce, açtığı işyerinde bir daha giyemeyeceği ayakkabılarını ve kıyafetlerini satışa çıkarmıştı.

Önceki gün anne olan Çiğdem Yüce Bezci, 3 kilo 90 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyundaki erkek bebeğe 'Kutsal Haktan' adını verdi. Eşi Alper Bezci'nin büyük desteği ile yeniden yaşama tutunan Çiğdem Yüce Bezci, hayatın kutsallığına inandığı için 'Kutsal', yaşama hakkı Allah tarafından verildiği için de 'Haktan' isimlerini bebeklerine uygun gördüğünü söyledi.

ALLAH BENİ OĞLUMLA ÖDÜLLENDİRDİ

Çiğdem Yüce Bezci, çok büyük acılar yaşadığını belirterek şöyle konuştu: "O kötü günleri geride bıraktım. Allah beni oğlumla ödüllendirdi. Eşimin çok büyük etkisi var. Onun sayesinde hayata tutundum. Allah herkese böyle bir eş ve çocuk nasip etsin. İnancımı hiçbir zaman yitirmedim. Ona olan inancım sayesinde bugünlere geldim. Hayal bile edemiyorum. Ama umut ve inançla sabırla bugünleri hep diledim."

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 18:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?