21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

BOATSHOW 2008'de Kemer rüzgarı

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenen Yelkenli Tekneler, Motor Yatlar, Amatör Tekneler ve Ekipmanları Fuarı "ANTALYA BOATSHOW 2008" ‘de stant açan Kemer Belediyesi Yat ve Yelken Kulübü davetlilerden ilgi gördü.

Amatör Denizcilik Federasyonu ile birlikte ortak olarak açılan 35 metrekarelik standa büyük ilginin olduğunu ifade eden Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Nurettin Erhuy, “Gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.

Kulübün çalışmaları hakkında da bilgi veren Erhuy, “Kemer Belediyesinin kulübümüze gösterdiği ilgiye kulüp başkanı olarak çok teşekkür etmek istiyorum. Daha önce olduğu gibi son meclis toplantısındaki ihtiyaçlarımızın giderilmesi için meclisin onay vermesi büyük önem taşıyordu. Başkanımız Hasan Şeker ve meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Kemer’de geleceğin denizcilerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu bakımdan özellikle yaz aylarında açtığımız yaz okulları vasıtasıyla çok sayıda çocuğumuzu denizle buluşturuyoruz. Bundan sonraki ilk hedefimiz güzel denizimizi kirletenlere savaş açmak için, kulüp olarak çalışmalar başlatmak olacak. Kemer Belediye Başkanımız Hasan Şeker’i de alarak okulları gezmek, seminerler vermek ve denizin nasıl kirlendiğini ve buna nasıl engel olacağımızı, neler yapılması gerektiğini eğitimler ile vermek istiyoruz. Bununla birlikte Kemer halkının da denize olan ilgisinin artmasını diliyorum“ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 11:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?