1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Böcek: İlki başarmak istiyoruz

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Antalya merkezde üç dönem arka arkaya kazanan kimse olmadı. İlki başarmak istiyoruz. Tabii ki vatandaşın oyuna da kimse ipotek koyamaz" dedi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nde iki dönemdir başkanlık yapan ve yeni dönem için CHP'den aday gösterilen Muhittin Böcek, bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlk olarak Sarısu, Öğretmen Evleri, Gürsu ve Uncalı mahallelerindeki parkları tanıtan Böcek, daha sonra Gürsu Mahallesi'ndeki 30 stantlık yapımına devam edilen turistik çarşıyı gezdirdi. Çarşıda turistlerin rahat alışveriş yapma imkanı bulabileceğini belirten Böcek, dışarıda da çiçekçilerin olacağını söyledi.

Toros Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta açıklamada bulunan Böcek, şöyle konuştu: "Başkan seçildikten sonra hiçbir zaman parti rozetimle dışarı çıkmadım. Antalya merkezde üç dönem arka arkaya kazanan kimse olmadı. İlki başarmak istiyoruz. Tabi vatandaşın oyuna da kimse ipotek koyamaz." 10 yıldır bölgeye çok fazla yatırım yaptıklarını anlatan Böcek, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu an alt yapı, asfalt ve parkın haricinde park saha amirliğimiz, hayvan koruma barınağı gibi birçok hizmet yapıyoruz. Yayınlayacağım seçim bildirgesinde Konyaaltı Bölgesi'ni yaylarından, 23 kilometrelik sahiline, saklı kentine kadar birçok projemiz olacak. Seçildiğimde 22 bine yakın kişi vardı, şimdi 86 bin kişiyi geçti. Hedefimiz oyumuzu yüzde oranında artırarak kazanmak. Konyaaltı sevdamız hiç bitmeyecek."

Böcek, konuşmasının ardından 13 bin metrekare alana kurulu Hayvan Barınma Merkezi'ni tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 17:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?