1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Böcek'ten 22 yeni proje

Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmaları kapsamında 22 yeni projesini tanıttı.

Seçim çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Konyaltı Kent meydanında bulunan Lara Balık Evi’nde projelerini açıkladı. 22 projenin tanıtıldığı toplantıya CHP Antalya milletvekili Osman Kaptan, CHP İl Başkanı Ömer Melli, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Süleyman Evcilmen, Aksu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Cirit, Döşemealtı Belediye Başkanı ve Adayı Nurettin Tursun da katıldı.
Konyaaltı'nın, 1999'da ilk seçildiğinde 24 binlerde olan bir nüfusa sahip olduğunu, bugün 86 bin nüfusa ulaştığını ifade eden Böcek, "Bu sürede vatandaşımıza her türlü hizmeti sunmaya çalıştık. Daha önce 'En büyük başarı güveninizdir' sloganıyla çalıştık. Artık 'Sevgi varsa çözüm de vardır' diyoruz."

Konyaaltı'nı modern bir kent haline getireceklerini belirten Böcek, “Konyaaltı Belediye Başkanı olarak 10 yıldır Rantçı değil, halkçı yatırımlar yaptığım. 10 yıllık başkanlığım sürecinde yüzümü kızartacak bir projeye imza atmış adam değilim” dedi.

Kendisine her daim destek veren eşi Havva Böcek’e ve parti büyüklerine teşekkür eden Böcek, “Şimdi zaman değişen, gelişen, büyüyen Konyaaltı için yeniden CHP deme zamanıdır” dedi.

Proje tanıtım toplantısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Konyaaltı belediye Başkan adayı Abdurrahman Yılmaz’a da göndermelerde bulunan Böcek, Türel ve AK Parti'yi 5 yıldır Konyaaltı'nı unutmakla itham etti. Muhittin Böcek, daha sonra yeni dönemdeki projelerini anlattı.

Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) projesini önemsediği anlatan Böcek, “Yeni meslek edindirme, el beceri ve sanat kursları, uzman Psikologlar gözetiminde aile danışma, kadın danışma ve dayanışma merkezi bulunuyor burada. Bu hizmetlerin yanı sıra, evde yaşlı hastası olanların destek alacağı evde bakım hizmetleri ve yaşlı bakıcısı yetiştirme kursları, ücretsiz olarak sunulacak.”
Siteler Mahallesi'nde inşaa edilecek sağlık merkezinde Türk Kızılay'ı Antalya Şubesi ile işbirliği içerisinde Konyaaltı Kan Merkezi hizmete gireceğini belirten Muhittin Böcek, “Emekli Dostu Antalya Projesi kapsamında bu bölümle koordineli olarak aile hekimliğine dönük koruyucu ve önleyici çalışmaları da destekleyecek ve yürütecek. Siteler Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içinde 2 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek merkez içerisinde öncelikle yarı olimpik ölçülerde tribünlü kapalı yüzme havuzu, güreş, jimnastik, masa tenisi, judo, tekvando, halter gibi salon sporları ayrı ayrı yer alacak” dedi.

Altınkum Mahallesi'nde 7 bin 200 metrekare büyüklüğündeki alan içerisinde, halkın tüm belediye hizmetlerini alabileceği modern bir hizmet binasının yapımına yönelik ihalenin yapıldığını ifade eden Böcek, "Kreş Projesi, Çok Amaçlı Salon ve Kültür Merkezi, Semt Meydanları, Semt Spor Alanları Projesi, Stadyum, Piknik ve Mesire Alanı Projesi, Fen İşleri Hizmet Binası, Beldibi Turistik Çarşı Projesi, Doyran Huzurlu ve Güvenli Yaşam Projesi, Konyaaltı Belediyesi Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi, Demokrasi 24 Projesi, Konkart, On-Lıne Konyaaltı, Alternatif Turizm, Sahil Düzenleme Projesi, Çevre Yönetim Sistemi."

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 17:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?