1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Böcek'ten Kıraç konserine davet

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İlçe Okulları Mezuniyet Töreni ve Kıraç konserine tüm Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan şölende ünlü sanatçı Kıraç’ın bir konser vereceğini belirten Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yoğun bir tempoda çalışarak yoruldular. Bu ay içerisinde hayatlarına yön verecek sınava girecekler. Bu sınavlara girmeden önce onların heyecanını paylaşmak ve yaşadıkları stresi azaltmaya çalışacağız” dedi.

Böcek, 11 Haziran Perşembe Günü Saat 20.00'da Konyaaltı Kent Meydanı'nda düzenlenecek olan mezuniyet şöleninde bölgede bulunan 23 okulda ilk üç dereceye giren 54 öğrenciye çeşitli ödüller verileceğini de sözlerine ekledi.

Kıraç’ın bir konser vereceği şölene tüm Antalyalıların davetli olduğunu ifade eden Böcek, şunları söyledi:

”Bugüne kadar okullarımızın, tefriş, boya, çevre düzeni, temizlik, asfalt, ilaçlama, bahçe mobilyalarının bakım ve onarımını işlerini yaptık. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da okullarımızda ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapacağız.”

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?