22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Boğaçayı için yarışma düzenlenecek

Konyaaltı Belediyesi tarafından yapılması planlanan "Boğaçayı ve Çevresi Rekreasyon Amaçlı Kentsel Tarım Projesi" ile ilgili Antalya'daki sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Antalya'daki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve meslek odaları temsilcileri Konyaaltı Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Boğaçayı ve Çevresi Rekreasyon Amaçlı Kentsel Tarım Projesi' için bir araya geldi. Proje hakkında bilgi veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayata geçirilecek projenin düzenleyecekleri yarışma sonunda belirleneceğini söyledi. Boğaçayı projesinin Antalya için çok önemli olduğunu ifade eden Böcek, "Göreve geldiğimizde Boğaçayı bir dereden farksızdı. Hiç zaman kaybetmeden Boğaçayı projesiyle ilgili olarak '18 uygulaması' yaptık. Dere yatağındaki mülk sorununu çözdük. Akdeniz ve Antalya için çok önemli bu proje öncesi sizlerin de görüşlerini almak istedik" dedi.

850 dönüm ve 5 kilometre uzunluğundaki bir alana uygulanacak proje, Konyaaltı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek yarışma ile belirlenecek.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 14:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?