1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Boksörden Antalya tanıtımı

ERMENİ ASILLI ŞAMPİYON BOKSÖR ANTALYA'YI TANITACAK

Dünya Orta Siklet Boks Şampiyonu Ermeni asıllı Alman sporcu Arthur Abraham, fitness çekimleri için çok sayıda Alman gazeteciyle birlikte Antalya'ya geldi.

Dünya Orta Siklet Boks Şampiyonu Ermeni asıllı Alman sporcu 'Kral Arthur" lakaplı Arthur Abraham fitness tanıtım filmi çekimi için Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ne geldi. Alman Meridyen SPA adlı firmanın fitness tanıtım filminde rol almak üzere Kempinsky Otel'e gelen ermeni şampiyon boksör Antalya'nın tanıtımına da katkıda bulunmak istediğini söyledi. 12 Alman gazeteciyle birlikte kente gelen ve kariyerinde 30'u nakavt olmak üzere 34 galibiyeti ve hiç yenilgisi bulunmayan şampiyon

boksör, çocukluğu Erivan'da geçirdiğini belirtti.

Ağrı Dağı'nın öbür yakasını kapalı kapılar nedeniyle sürekli merak ederek büyüdüğünü söyleyen Abraham, "Son dönemde Türkiye ile Ermenistan arasındaki olumlu gelişmelerden mutluluk duyuyorum. İlişkiler umarım daha da çok gelişir. Geçmişte yaşanan olumlu, olumsuz olayları bir kenara bırakmalıyız. Türkler ve Ermeniler artık dostane, güzel bir dille konuşmalı."dedi.

Antalya'nın ve Türkiye'nin tanıtımı için yeni kampanyalar içerisinde olabileceğini söyleyen Abraham, "Antalya'yı çok sevdim. Burada çok sıcak karşılandım. Antalya'yı tanıtmak için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

Organizasyonu düzenleyen Öger Tour Türkiye Genel Müdürü Recep Yavuz ise, Antalya'nın Almanya'da daha iyi tanıtılması için Abraham'ın iyi bir araç olduğunu söyledi.

ERMENİ ASILLI ŞAMPİYON BOKSÖR ANTALYA'YI TANITACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 15:17:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?