1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bol ödüllü BBQ açılışı

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinin en seçkin konaklama merkezlerinden Suene Golf Hotels Belek ödüllerle yeni sezona merhaba dedi.


Belek’te bulunan Antalya’nın en seçkin konaklama merkezlerinden Suene Golf Hotels Belek ödüllerle yeni sezona merhaba dedi. Seçkin davetli topluluğu ve otel müşterilerinin katıldığı BBQ partisinde unutulmaz bir coşku yaşandı. Otel Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yeni sezonda yine ödüller ve büyük başarılar bizleri bekliyor. Kısa zamanda adından önce Türkiye ve sonra da Avrupa’da söz ettiren Suene Golf Hotels iddialı hazırlıklar ve programlarıyla yine sezona damga vuracaktır” dedi.


Kurtuluş,”Otelimizde öncelikle önem verdiğimiz misafir memnuniyeti ve Türk misafirperverliğini göstermektir. 174 odalı tesisimiz golf sahası ve muhteşem sahiliyle 1.5 yıldır hizmet vermeyi sürdürmektedir. Çok yakında 600 yataklı büyük bir tesisinde Turizme kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu çok önemli günde dostlarımızla ve otel müşterilerimizle birlikte olmaktan büyük memnunluk duyduk. Suene Hotels Golf Belek geçen yıl elde ettiği kalite belgelerini bu sezon da yine elde etmeyi sürdürecektir” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 14:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?