7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Botanik'te balık tutma keyfi

Antalya’nın Kemer İlçesinde doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu Ulupınar’da bulunan Botanik Restaurant’ta turistlerin balık tutma heyecanı devam ediyor.

Yerli yabancı yediden yetmişe herkes Botanik Restaurant’a gelirken, balık tutma heyecanını yaşamadan da gitmiyor. Renkli görüntülere sahne olan Balık tutma heyecanı hakkında görüşlerini açıklayan
Restaurant sahibi Fevzi Taş, “Özellikle yabancı misafirlerimiz bu heyecana bayılıyor. Sabah gelip akşama kadar kalan misafirlerimiz var. Hayli de mutlular.”dedi.


Tesisin sahibi Taş, Hiç kuşkusuz sürpriz yemeklerinin "Botanik Restaurant usulü hazırlanmış Alabalık" olduğunu ifade derken, “ Misafirlerimiz karakteristik bir şekilde düzenlenmiş havuzlarımızda kendi seçtikleri yada tuttukları canlı alabalıkları taptaze yeme şansına sahipler. Üzerinde çok durduğumuz bir başka ayrıntı ise odun ateşinde kendi fırınımızda hazırlanıp tertemiz şık koşullarda size sunulan ünlü susamlı ekmeğimizdir.”diye konuştu.


Taş, “Kuruluşumuz Türkiye'nin incisi Antalya'ya 70 kilometre uzaklıkta olup, deneyimli ve seçkin kadrosuyla sizlere hizmet vermekten gurur duyacaktır. Doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu Botanik Restaurantımızda yemek yemenin tadına doyulmaz keyfini alabildiğince çıkarabiliyorlar. Gelen misafirlerimiz şelale ve muhteşem çınar ağaçlarını seyrederek Ulupınar deresine yerleştirilmiş masalarımızda ayaklarını derenin serin sularına bırakırken yemeklerinin tadını çıkarabiliyorlar veya size sunulan zengin menüde Türk mutfağının özenle hazırlanmış seçkin örneklerinin yanı sıra deniz mahsullerine de yer veriyoruz.”

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 13:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?