22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Boyları küçük, aşkları büyük

Antalya'da yaşayan 1.15 metre boyundaki Mehmet Küçükkaya ile Kırşehir'de yaşayan 1.20 metre boyundaki Zahide Tuncay'ın aşkları dillere destan oldu. Birbirlerini internetten görüp aşık olan genç çift şimdi evlilik hazırlığı yapıyor. Kendileri gibi küçük motosikletleriyle Antalya sokaklarında turlayan çifti görenler 'Allah ayırmasın' diyerek çiftin mutluluğuna ortak oluyor.

BİR AKRABALARI TANIŞTIRDI

Antalya'da yaşayan 33 yaşındaki Mehmet Küçükkaya, nişanlısı Zahide Tuncay (35) ile tanışma hikâyesini şöyle anlattı: "Bir gün motosikletimle giderken bir kadınının bana el salladığını gördüm. Yanına gittiğimde bana kaç yaşında olduğumu, bekar olup olmadığımı sordu ve Kırşehir'de boyu benim gibi kısa bir akrabasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim ve telefon numaramı verdim. Bir hafta sonra Zahide beni aradı. Telefonda konuştuk. Birbirimizi tanımaya çalıştık. Zahide'yi çok merak ediyordum. Birbirimizi internetten gördük. Görür görmez de aşık olduk. Her gün telefonda görüşüyorduk. Sonra konuyu ailelerimize açtık. Aileler ilk başta tedirgin yaklaştı ama birbirimizi sevdiğimizi söyleyince ikna oldular. Sonra ben ailesiyle tanışmak üzere Kırşehir'e gittim. Ardından ailemle birlikte istemek için gittik ve kendi aramızda nişan yaparak yüzük taktık."

İLK KEZ SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLADILAR

Hayatında ilkleri yaşadığını söyleyen Mehmet Küçükkaya, "Yaklaşık bir yıldır nişanlı olduğum Zahide'ye bir sürpriz yaparak annesinden izin alıp Antalya'ya davet ettim. Sevgililer Günü'nü birlikte geçirdik. 13 gün boyunca gezip dolaştık. Hayatımda ilkleri yaşıyorum. İlk kez birine aşık oldum. İlk kez birinin elini tuttum. Sevgililer Günü'ne ilk kez yalnız girmedim" dedi.

EVLENEBİLMEK İÇİN SPONSOR ARIYORLAR

Nişanlısıyla evlilik hazırlıkları yaptığını ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemediklerini anlatan Küçükkaya, "Nişandan sonra hemen evlenmeyi planlıyorduk ama 8 yıldır çalıştığım işyeri kapanınca işsiz kaldım. Ardından maddi imkânsızlıklar başladı. Birçok yere iş başvurusunda bulundum ama bir sonuç alamadım. Emekliliğime de 2 yıl var. Tek isteğim bir iş bulup nişanlımla birlikte mutlu bir yuva kurmak. Bunun için hayırsever bir sponsor arıyoruz" diye konuştu.

MEHMET'E YILDIRIM AŞKIYLA TUTULDUM

Mehmet'e yıldırım aşkıyla tutulduğunu söyleyen Zahide Tuncay, "Bir gün evlenebileceğim aklımın ucundan bile geçmiyordu. Mehmet'i tanıyıncaya kadar birisine aşık olabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Mehmet'i görür görmez aşık oldum. Sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiydik. Şimdi tek isteğimiz mutlu bir yuva kurabilmek. Ama bunun için öncelikle Mehmet'in iş bulması gerekiyor" dedi.

- Antalya'da yaşayan Mehmet Küçükkaya 1.15 metre boyunda ve 49 kilogram ağırlığında

- Kırşehir'de yaşayan Zahide Tuncay ise 1.20 metre boyunda ve 25 kilogram ağırlığında

- Genç çift Antalya sokaklarında, yüksekliği 50 santimetre ağırlığı 40 kilogram olan ve 7-8 yaşlarındaki çocukların kullandığı üç tekerlekli motosikletle dolaşıyor.

- Genç çift kıyafet bulmakta oldukça zorlanıyor. Zahide çocuk reyonundan giyiniyor. Mehmet'in kıyafetlerini Zahide dikiyor.

- Genç çiftin en çok rahatsız olduğu konu ise, insanların farklı bakmaları ve aşağılayıcı cümleler kullanmaları. "Biz de normal bir insanız. Tek farkımız boyumuzun kısa olması" diyen Zahide, kendilerine öcü görmüş gibi bakılmamasını istiyor.

Habertürk
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 12:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?