22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Boyunu 8 santim uzattırdı

'KISA BOYLUSUN' ŞAKASI YÜZÜNDEN BOYUNU UZATTIRDI

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde, arkadaşlarının kendisiyle kısa boylu olduğu için dalga geçtiğini söyleyen bir şahıs, ameliyatla boyunu sekiz santimetre uzattırdı.

Ankara'da yaşayan Ferhat Kazar isimli bir hasta, gazete haberinden yola çıkarak boyunu uzatmak amacıyla ameliyat olmak için Antalya'nın Korkuteli İlçesine geldi. Özel Medi Yaşam Hastanesi'ne başvuran Kazar, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Levent Arıcan tarafından yapılan operasyonla boyunu 8 santim uzattırdı.

Vücudunda şekil bozukluğu olduğunu ve boyunun kısa olması nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Kazar, şöyle konuştru: "Ankara'daki arkadaşlarım kısa boyluyum diye benimle dalga geçiyorlardı. Ameliyat sonrası boyum uzayınca arkadaşlarımın dilinden düştüm. Şu an rahatım. Boyumun kısa olması, kendime olan güvenimi olumsuz etkiliyordu. Ameliyat sonrası boyum uzayınca kendime olan güvenim arttı. Yeni halimi görenler sonuç karşısında çok mutlu oldu. Size göre garip gelebilir ama birden sekiz santim

uzamak çok güzel bir duygu."

Op. Dr. Levent Arıcan ise, uyguladıkları özel bir teknikle ameliyat sonrası hastanın bacaklarındaki eğrilikleri tamamen düzelttiklerini belirterek şunları söyledi: "Daha sonra boy uzatma tekniklerinden hastamıza uygun olanını seçerek çivi üzerinden uzatma yöntemi ile Ferhat'ı her iki bacağından sekiz santim uzatmayı başardık. Bu tedavi yaklaşık dört ay sürdü. İki aylık bir rehabilitasyon sürecinin ardından hasta istenilen boya ulaştı."

'KISA BOYLUSUN' ŞAKASI YÜZÜNDEN BOYUNU UZATTIRDI
'KISA BOYLUSUN' ŞAKASI YÜZÜNDEN BOYUNU UZATTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 10:50:00
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 11:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?