17
Mayıs
2024
Cuma
ANTALYA

Bu da izdivaç kafe

BU DA İZDİVAÇ KAFE

Evlenmek isteyen çiftler, televizyon programlarından sonra şimdi de Türkiye'de ilk kez Antalya'da açılan 'İzdivaç Kafe'de biraraya geliyor.

Kafede tanışan çiftler, yine aynı yerde diğer adaylarla birlikte yapılan kına gecesi ve düğünle dünya evine giriyor.

Türkiye'de televizyon kanallarında reyting rekorları kıran 'izdivaç' programlarına Antalya'da açılan 'İzdivaç Kafe' ile yeni bir boyut geliyor. Televizyon programcısı ve sanat yönetmeni olan Cevdet Dönmez tarafından açılan ve kısa zamanda binlerce kişinin başvuru yaptığı 'Gönülçelen İzdivaç Kafe'de gencinden yaşlısına her yaşta kadın ve erkeği görmek mümkün.

Ayakkabı numarasından, hobilerine kadar birçok seçeneğin bulunduğu 'izdivaç evlenme formu'nu dolduran adaylar, daha sonra kafede bulunan diğer adaylarla tanışıp evlenme şansı yakalıyor. Kafeye kızı Sultan Tümsel (31) ile birlikte gelen Nuray Çınar (63), "Kızımın eşi vefat ettikten sonra burada evlenmek için görüşüyor. Ben de ona eşlik ettim. Kaç yaşında olursa olsun evlat işte" dedi. Sultan Tümsel ise yeni arkadaşlıklarla yeni bir yuva kurmak istediğini belirtti.

Kafede tanışıp 24 nisanda evlenecek olan çift ise kafenin faydasının çok büyük olduğunu ve birbirlerinden çok fazla elektrik aldıklarını söyledi. İzdivaç kafe fikrinin sahibi sanat yönetmeni Cevdet Dönmez ise kendisine günde onlarca başvuru olduğunu söyledi. Dönmez, "Türkiye'nin böyle bir kafeye büyük bir ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Antalya'da gördük ki, evlilik üzerine aç bir şehir. Bu bir sosyal yara. Evlenmek isteyen insanlar burada toplanıp, güvenle bizim çatımız altında tanışıyor. Birçok mutluluklara imza atıyorlar. Bizde çok mutlu oluyoruz" dedi.

Kafede tanışan ve kısa sürede evlenen Nevin Öz ve Eyüp Karaca çiftinin kına gecesi de yine aynı yerde diğer adaylarla birlikte yapıldı. Gelin ve damada kına yakılan gecede, çalınan parçalar eşliğinde saatlerce oyunlar oynandı. Pazar günü evlenecek olan çift, çok mutu olduklarını ve izdivaç kafe sayesinde ikinci baharı yaşadıklarını söyledi.

BU DA İZDİVAÇ KAFE
BU DA İZDİVAÇ KAFE
BU DA İZDİVAÇ KAFE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 10:13:03
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 12:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?