1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bu da kaçak içki çatışması!


Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçak içki imalatından aranan 2 kardeş ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2 polis memuru ve şahıslar yaralandı.

Kemer 'de alkol komasına girdikten sonra ölen 3 Alman öğrencinin kaldığı Anatolia Oteli'ne içki sağlayan şirketin sahibi Cengiz Emmez, saklandığı eve baskın düzenleyen polislere silahla karşılık verince çatışma çıktı. Çatışmada 2 polis yaralanırken, Cengiz Emmez ve kardeşi de yaralı olarak yakalandı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 3 Alman öğrencinin ölümünün ardından başlatılan sahte içki soruşturması kapmasında aranan Cengiz Emmez ile kardeşi Halil İbrahim Emmez'in bulunduğu eve düzenlenen baskında çatışma çıktı. Polisin, 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık veren Emmez kardeşler ile 2 polis yaralandı.

Antalya'da 30 Mart tarihinden bu yana aranan Cengiz Emmez ile kardeşi Halil İbrahim Emmez'in Manavgat'ın Bahçelievler Mahallesi'ndeki Seher Apartmanı'nda oturan Pınar isimli bir kadının yanında saklandığını belirlendi. Apartmana baskın düzenleyen polis, yanlışlıkla 5. kattaki dairenin ziline bastı. Yanlış kata çıktıklarını anlayan polis, Manavgat'taki semt pazarlarında boncuk satan ve 1 yıldır Seher Apartmanı'nda oturduğu belirlenen Pınar isimli kadının 4. katta oturduğu dairenin ziline bastı. Ancak polisler beklenmedik bir durumla karşılaştı. Evde bulunan 2 kişi, kapıyı çalan polislerin üzerine kurşun yağdırdı. Polislerle içerdekiler arasında yaklaşık 5 dakika çatışma oldu. Dışarıda bekleyen polisler kısa sürede içeri girdi. Apartmanda bulunan 11 dairede oturanlar ise büyük panik yaşadı.

Olayda polislerden Yusuf Güngör ile Habip Çelik yaralandı. Silah seslerinin kesilmesinin ardından yaralı yakalanan Cengiz Emmez ile kardeşi Halil Emmez polis otomobiline bindirildikten sonra hastaneye götürüldü. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Çatışmanın çıkmasının ardından polis, bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Baskın sırasında evde bulunduğu belirtilen ve Pınar takma ismini kullanan ve adının Ayşe olduğu öğrenilen kadın gözaltına alındı. Bu arada teslim olmayıp polise silahla karşılık veren zanlıların, pazartesi günü teslim olmayı düşündüklerini söyledikleri öğrenildi. 
 

ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 08:28:23
Güncelleme :30 Nisan 2009 Perşembe 09:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?