21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bu da teknoloji kuyruğu!

Media Markt'ın Türkiye'deki 19. mağazası Antalya'nın Kepez Bölgesinde sabah saat 06.00'da açıldı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyen yaklaşık 2 bin kişi soğuk havaya rağmen geceden sıraya girdi.

Media Markt elektromarket zincirinin Türkiye'deki 19. mağazası Antalya Kipa Alışveriş Merkezi içinde saat 06.00'da açıldı. Vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren mağazanın kapısında sıraya girdi. Demir parmaklıkların arkasında bekletilen vatandaşların görüntüsü cezaevini andırdı. Soğuk havadan korunmak için battaniye getiren vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Açılış saatinde sırada bekleyen yaklaşık 2 bin kişi, gruplar halinde mağazaya alındı. Mağazanın kapısından içeri giren vatandaşlar derin bir soluk aldı. Alınan yoğun güvenlik önlemleri altında açılış sırasında olumsuz bir durum yaşanmadı.

Akşam saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar, fiyatların uygun olmasından dolayı erken saatte sıraya girdiklerini kaydederek, özellikle LCD televizyon laptop almak için geldiklerini belirtti. Her üründen ikişer adet alan vatandaşların en çok laptop, LCD televizyon, yazıcı, netbook, cep telefonu, oyun konsolları aldıkları gözlendi.

Media-Satürn Türkiye CEO'su Nuri Topatan, sabah saat 6.00'da dışarıda yaklaşık 2 bin kişinin beklediğini ifade ederek, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Bu yoğunluğun akşam saatlerine kadar devam edeceğini kaydeden Topatan," Domatesin kilogramını ucuzlattığınız zaman kimse koşmaz,ama televizyon fiyatlarını düşürdüğünüz zaman herkes koşar.Fotoğraf makineleri cep telefonu ve televizyonlar daha çok ilgi çekiyor" diye konuştu.

4 bin metrekare alanda 100 kiiye istihdam yarattıklarını söyleyen Topatan," Açılış için 500 görevli yer aldı. İzdiham olmasın diye güvenlik için 2.5 kilometrelik güvenlik bariyerleri kurdurduk. Şuana kadar bir sıkıntı olmadı" ifadelerine yer verdi.
Havanın aydınlanmasına rağmen vatandaşların mağazaya girebilmek için oluşturdukları kuyruk devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2011 Perşembe 13:33:51
Güncelleme :15 Aralık 2011 Perşembe 13:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?