21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bu millet hizmet edenleri unutmaz

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Türkiye'deki terörist grupların taşeron olduğunu ifade ederek, bu grupların Türkiye'nin bölgede güçlenmesini istemeyen güçlerin değirmenine su taşıdıklarını söyledi.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de katıldı. Bir konuşma yapan Bakan Çiçek, bayramların birlik ve beraberliğin en yoğun yaşanması gereken günler olduğunu belirtti.

Türkiye'nin bir dünya devleti olduğunu fark edenlerin olduğunu ama fark edemeyenlerin de bulunduğunun altını çizen Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Türkiye, bölgesinde çok önemli bir ülkedir. Türkiye'yi görmezden gelerek Ortadoğu problemi çözülmez, Kafkaslar'a barış gelmez. Türkiye'nin bu gücünden korkanlar, terörü Türkiye'nin başına bela edenlerdir. Bazıların ayak nasırına basıyoruz. İşte Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini istemeyenler, bu ayak nasırına bastıklarımızdır; terör gruplarına lojistik, silahlı, hukuki destek veren, Türkiye'de suç işleyip kaçtıklarında mülteci muamelesi gösterenlerdir.

Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye'deki belli sayıdaki terör gruplarıyla değil, bunlarla da mücadele ediyor. Ülkenin herhangi bir yerinde eylem gerçekleştiren terör gruplarının hepsi, bunların taşeronudur; onların nam hesabına çalışmakta ve onların değirmenine su taşımaktadırlar. Türkiye bunlarla mücadele için milyarlarca dolar harcama yapmaktadır. Ancak AK Parti olarak biz, milletimizin verdiği destekle tüm bu problemlerin üstesinden geleceğiz. Seçimler yapılır; biz sandıkla geldik, sandıktan çıkacak sonuca ve milletin kararına her zaman saygılıyız. Ancak biliyoruz ki milletimiz de bizim arkamızda. Bu millet kendine hizmet edenleri unutmaz. Atatürk'ü unutmadı, milli mücadele kahramanlarını unutmadı, rahmetli Menderes'i unutmadı, Özal'ı unutmadı" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ise, bayram sebebiyle siyasi konuşma yapmayacağını, kimseye taş atmayacağını belirterek, partililerin bayramlarını kutladı. Bayramlaşma törenine Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Arıcı ve Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ile çok sayıda partili katıldı.

Program, parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşmayla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 16:31:05
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 16:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?