1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bucak, KAMA ile güçbirliği yaptı

BUCAK, KAMA İLE GÜÇBİRLİĞİ YAPTI

Muratpaşa Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar, Kafeler ve Barcılar Odası seçimleri öncesi mevcut Başkan Raif Kama ile güçbirliği yaptı.

Muratpaşa Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde yönetimi devraldıktan sonra yaptığı başarılı çalışma ile, kooperatifi Türkiye genelinde ilk 10’a yerleştiren Başkan Turgut Bucak, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar, Kafeler ve Barcılar Odası seçimleri öncesi mevcut Başkan Raif Kama ile güçbirliği yaptı.

Aynı zamanda İnci Börek Salonunun sahibi olan Turgut Bucak, kendi mesleğinin örgütü olan Börekçiler Odası yönetiminin zaten işini iyi yaptığını belirterek, “Biz de güzelliğe güzellik katmak için gelen teklife ‘evet’ dedik. Katkı koyabilirsek ne mutlu bize” dedi. Uzun yıllardır oda başkanlığını başarı ile yürüten Başkan Kama ise, Bucak’ın camia içinde sevilen, yöneticilikte de esnaflık kadar başarılı olduğunu kanıtlamış birini yönetimde aramızda görmekten mutlu olacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 09:45:03
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 10:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?