22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Budak'tan yüksekokula destek

ATSO BAŞKANI BUDAK'TAN YÜKSEKOKULA 50 BİN TL DESTEK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Korkuteli Meslek Yüksekokulu kampus binasına 50 bin TL destek verdi.

İlçede yapımı devam eden Korkuteli Meslek Yüksekokulu kampus binasında incelemelerde bulunan ATSO Başkanı Budak, inşaatın bir an önce tamamlanması için 50 Bin TL destek verdi. Korkuteli Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı'nda yöneticilerle bir araya gelen Budak, daha sonra İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılınç ile görüştü.

Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu'na geçen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Yüksekokul Müdürü Soner Balcıoğlu ile yapımı devam eden üniversite binası hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Soner Balcıoğlu üniversite binasının yapım aşamasında çok sıkıntı çektiklerini ifade ederek, “Şu an eğitim ve öğretim verdiğimiz bina kiralıktır. Üstelik mahkemelik durumdayız. Yeni binayı adeta dişimiz ve tırnağımız ile yapıyoruz diyebilirim. Üniversitenin Korkuteli'ne hem kültürel hem de ekonomik olarak katkısı var” dedi.

ATSO Başkanı Budak ise üniversite binasına emek verenleri tebrik ettiğini belirterek, “Vakıf yöneticilerini ve hayırseverleri gönülden kutluyorum. Korkuteli'ne güzel bir üniversite binası kazandırılıyor. Bizden önceki süreçte maddi destekte bulunmamız istendi ama 2010 yılı bütçesi buna müsait değildi. 20 gün önce ziyaretimize gelen heyetin talebini değerlendirdik ve nakit olarak 50 bin TL destek verme kararı aldık” diye konuştu. Eğitime verilen desteğin para ile ölçülemeyeceğini belirten Budak, “Eğitim kurumlarına en büyük desteği 50 bin lira ile sizlere yaptık. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Eğitim o kadar önemlidir bunu maddiyat ile ölçemeyiz” şeklinde konuştu.

ATSO BAŞKANI BUDAK'TAN YÜKSEKOKULA 50 BİN TL DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 17:50:03
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 17:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?