21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bunalıma giren şahıs intihara kalkıştı

Antalya'nın Alanya ilçesinde eşinden ayrıldığı için bunalıma giren şahıs, intihara teşebbüs etti.

Aileleri birbirlerine vermedikleri için İskenderun'dan kaçarak Alanya ilçesine gelen Bülent G. (31) ile birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi bir otelde masörlük yaparak geçimlerini sağlarken, genç çiftin arasında çıkan tartışma sonucu, 29 Haziran günü "Rahatsızım, eve dinlenmeye gidiyorum" diyerek iş yerindeki mesaisini bitiren N.S.'den bir daha haber alınamadı.

Yaklaşık bir aydır sokak sokak eşini arayan G.'nin başvurmadığı kurum kalmadı. Memleketleri Hatay'da olmadığını öğrenen G., eşinin hayatından endişe etmeye başladı. Uzun uğraşların sonunda N.S.'nin bir başka otelde masözlük yaptığını öğrenen Bülent G., görüşüp konuşmak istedi. Gündüz ile bir daha görüşmek istemediğini söyleyen genç kadın, yakınları aracılığıyla G.'yi kendisinden uzak tuttu.

Eşiyle bir türlü görüşemeyen Bülent G., Atatürk Caddesi üzerindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Olay yerine gelen polis, çatıya çıkarak genç adamı ikna etme çalışsa da başarılı alamadı. Bunun üzerine basın mensupları genç adamı lafa tuttu.

Kendisini çeken basın mensuplarına bir şeyler söylemek isteyen G., bir an kafasını diğer tarafa çevirince bunu fırsat bilen bir polis hızla yaklaşarak şahsı boynundan tuttu ve çatının içine çekti. Bülent G., polis tarafından gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 17:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?