1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bunun adı gerçek aşk

Antalya'da geçirdikleri trafik kazası sonucu yatalak duruma düşen sevgilisinin başından ayrılmayan ve onun iyileşmesi için umutla bekleyen genç kız herkesi duygulandırdı.

Antalya Baro Meslek Lisesi öğrencisi olan Tuğba Soyöz ve Cafer Sinan Eroğlu 7 Eylül 2008'de bir yakınlarının otomobilini alarak gezmeye çıktı. Ehliyeti bulunmayan Sinan Eroğlu karşısına çıkan bir çocuğa çarpmamak için fren yerine gaza bastı ve talihsiz kaza meydana geldi.

Kazanın ardından ortaya ölümsüz bir aşk çıktı. 8 aydır bitkisel hayata giren sevgilisinin başından bir an dahi ayrılmayan Tuğba, Eroğlu'nun bakımını her gün büyük bir özenle yapıyor.

Sevgilisinin baş ucunda iyileşmesi için dualar eden genç kız, sevgilisinle 8 aydır gözleriyle iletişim kuruyor. Eroğlu'nun yoğun bakımda ilk tepkisini kendisine verdiğini belirten Tuğba, "Yoğun bakımda ilk tepkisini bana verdi, elimi sıktı.Çok seviyorum, önüme kim geçerse geçsin asla onu bırakmam. Ne olursa olsun bakarım ona, çünkü çok seviyorum." dedi.

Sevgilisinle sağlıklı günlerinde yaptıklarını çok özlediğini de söyleyen genç kız, " Benle konuşmasını, telefonla arayıp bana aşkım nerdesin demesini, her şeyini benle paylaşmasını çok özlüyorum. Onla dolaşmayı istiyorum. Ne olursa olsun bırakmayacağım onu, bırakamam onu" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 16:58:44
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 17:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?