22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Burak Ahıskalı Antalyalıları coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ramazan Şenliklerinde Rock müzik sanatçısı Burak Ahıskalı sahne aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Kulübü (AKİK) işbirliğiyle bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ramazan Şenlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Karaalioğlu Parkı Orta Mirador’da yapılan şenliklere Antalyalılar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan etkinliklerinde ilk olarak Hacivat Karagöz ve orta oyunu gösterisi sunuldu. Hacivat-Karagöz oyununa özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Mistik Rock’ın sevilen sesi Burak Ahıskalı, sahne aldı. Rock müzik ile tasavvufu birleştiren ve ‘Gör Kendini’ albümüyle 7’den 70’e hitap eden Burak Ahıskalı birbirinden güzel parçalarıyla izleyenleri coşturdu. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Burak Ahıskalı sahne performansıyla da hayranlarını büyüledi. Antalyalılar Burak Ahıskalı’nın seslendirdiği parçalara eşlik etti. Hayranlarını müzik yolculuğuna çıkaran Burak Ahıskalı eski ve yeni parçalarla Antalyalılara unutulmaz bir ramazan gecesi yaşattı.

Öte yandan Ramazan Şenlikleri kapsamında Karaalioğlu Park’ı içerisine kurulan Ramazan Çarşısı da Antalyalıların akınına uğradı. Bir yandan alışveriş yapan Antalyalılar, Park ortasında kurulan küçük Osmanlı Mahallesi’nde ise unutulmaya yüz tutmuş Ramazan gecelerini yaşıyor.

Çocuklar ise lunaparkta doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Ramazan şenlikleri bir ay boyunca her akşam bir başka etkinlikle devam edecek. Ramazan etkinlikleri içerisinde Gurup Laçin, Murat Göğebakan, Fatih Kısaparmak, Ayna, Metin Şentürk, Ayhan Aşan, konser verece ve yöresel geceler düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 14:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sevil DOĞAN IP: 88.250.68.xxx Tarih : 4.09.2008 12:21:37

Hakikaten Burak AHISKALI sahnede muhteşemdi. Çok etkilendim. Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin organizasyonları tek kelimeyle muhteşem. Sayın Menderes TÜREL'e çok çok teşekkür ediyorum. Antalya halkı da eminim benle aynı görüştedir.