21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Burak'a Fenerbahçe morali

Antalya'da, 2 ay önce dershaneden evine motosikletle dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan şampiyon yüzücü Burak Altun, tedavi gördüğü Akdeniz Tıp Fakültesi'nde yaşam mücadelesinden galip çıktı.

Yoğun bakım ve reanimasyon bölümünden 4 gün önce alınarak uzmanlar nezaretinde fizik tedavisine başlanan Altun'un şuuru ve bilinci yerine geldi.
İki defa beyin ameliyatı geçiren Burak Altun, Polis Haftası'nda vefalı davranarak kendisine sevgi ve şefkatle yaklaşan polisleri unutmadı.

Kendisini günde iki defa arayarak, iyileşmesi yönünde manevi destek sağlayan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla verilmek üzere bir mektup hazırladı. Ayrıca hastalığı süresince kendisine kan veren, ziyaret eden, çiçek gönderen polis ağabeyleri için de ayrıca şükran mektubu kaleme aldı.

Şampiyon yüzücü Burak Altun, 4 yıldır özenle hazırladığı ve organ bağışına dikkat çekmek, bu konuda bilinç oluşturmak amaçlı yarım kalan sergisinin açılması için kolları sıvadı. Trafik kazası sebebiyle açamadığı sergisinin açılması hayaliyle yanıp tutuşan Altun, şöyle konuştu: "Kazadan sonra organ bekleyen insanların yakınlarından duyarlı davranmam hususu ile ilgili yüzlerce mektup ve internet siteme gelen mesaj aldım ve halen almaktayım. Bu konuyu gündemde tutmak ve doğru bilgi ışığında organ bağışıyla ilgili geniş ve ayrıntılı bir web sitesi oluşturup, yediden yetmişe herkese ulaşmak arzusu içindeyim. Ayrıca ülkemizde organ bekleyen 50 bin insan varken, bu konuya kayıtsız kalmam mümkün değildi. 1 Şubat 2008 günü 'Bırakın gözlerinizi üç bin yılını görsün' isimli sergiaçacaktım. Fakat bir trafik kazası sonucu bu dileğimi gerçekleştiremedim. Rabbime şükürler olsun ki, bana bu günleri gösterdi. Amacım ülkemizin her bölgesinde bu sergiyi açarak, insanları bilinçlendirmek ve topluma faydalı bir birey olmak istiyorum."

Kendisine koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu için Fenerbahçe forması armağan eden Sultanyar Restaurant sahibi İzzettin Sultanyar'a teşekkür eden Altun, Şampiyonlar Liginde Chelsea maçı bitiminde takımının galibiyeti ile birlikte oldukça mutlu anlar yaşadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 18:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?