22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bursa mesaisi başladı

ANTALYASPOR'DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Turkcell Süper Lig'de Manisaspor ile kendi evinde berabere kalan Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında lig lideri Bursaspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklarına yaptığı tek antrenman ile başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular açma-germe hareketlerinin ardından ikiye ayrılarak pas çalışması yaptı. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmanda sakatlıkları bulunan Balili ve Hakan Özmert takımdan ayrı, Ali Zitouni ise salonda fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Manisaspor karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşu yaparak antrenmanı tamamladılar.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Mehmet Özdilek, lig liderine karşı atmosferi yüksek bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Hedeflerinin, Bursa'da Yeşil-beyazlılara karşı kazanmak olduğunu açıklayan Özdilek, "Bursaspor için de çok zor bir maç olacak" yorumunda bulunarak, zor şartta mücadele gücünün yüksek geçeceği bir karşılaşma olacağının altını çizdi.

Antalyaspor olarak bir hafta içerisinde 3 zorlu maç yaptıklarını hatırlatan Özdilek, şöyle konuştu:

"Mücadele gücü yüksek takımlara karşı oynadık. Fiziksel değil ama zihinsel olarak bir yorgunluğumuz var. Konum itibariyle Süper Lig'de 10. sıradayız. Amacımız lig bitiminde bulunduğumuz noktanın üzerinde olmak."

Gazetecilerin Antalyaspor'un 3 haftadır gol atamadığını hatırlatarak, "Bu bir şanssızlık mı?' sorusuna Özdilek, "Aslında son vuruşlarda önemli bir takımız. Zaman zaman bu tür gol atamama sıkıntıları her takımda yaşanabilir. Biz Antalya'da önceki karşılaşmalarda ciddi anlamda gol üreten bir takımdık. Bunları sorun etmenin pek anlamı yok. Çünkü golcü kimliğimize en yakın sürede yine bürüneceğiz" yanıtını verdi.

"Türkiye'de her hafta değişken bir futbol anlayışı gerçeği var" diyen Özdilek, takımların bir hafta çok vasat bir hafta mükemmel performanslar sergilediklerini belirterek, "Bu nedenle Bursa maçı atmosferi yüksek bir karşılaşma olacak. Antalya'da 3 puan ile dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Antalyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Veysel Cihan ise, Bursa'da önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizerek, "Karşılaşmaya iyi motive olup galip gelmek istiyoruz. Bursaspor'un bu yıl önemli bir başarı elde etti. İsteğimiz sonuç ile Antalya'ya döneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR'DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
ANTALYASPOR'DA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 12:55:05
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 14:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?