22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bursaspor zirveyi zorlayacak

ERTUĞRUL SAĞLAM: 4 KALİTELİ OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un seneye zirveyi zorlayacak ve daha iyi oynayan bir takım olacağını belirterek, "4 kaliteli oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

Antalya'da düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'na katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gazetecilerin transfer gündemi ile ilgili sorularını yanıtladı.

 Faydalanmayı düşündükleri oyuncular ile anlaşma yaptıklarını söyleyen Sağlam, "Önümüzdeki sezon ligin zirvesini zorlayacaksak ve Şampiyonlar Lig'inde Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyorsak bir defa takımımıza çok önemli oyuncuları transfer etmemiz gerekecek" değerlendirmesinde bulundu.

Vederson'un yanında 4 kaliteli oyuncuyu daha takıma dahil etmeyi düşündüklerini söyleyen Sağlam, "Transfer yaparken kendi performansları ile takımımıza katkı sağlarken hem de takımdaki diğer oyuncuların performansına olumlu katkı yapacak oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Transferde hata yapma lüksümüz yok. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Transferde çok acele etmiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Kulübün imkanlarını da göz önünde bulundurarak en uygun şartlarda oyuncuları transfer edeceğiz. Bursaspor önümüzdeki sezonda zirveyi zorlayacak ve daha iyi oynayacak bir takım olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bursaspor'a gönül verenlerin basında çıkan transfer haberlerine itibar etmemesi gerektiğini vurgulayan Sağlam, "Daha imzalar atılmadan isimlerin ön plana çıkartılması kulübe zarar verir. Basının kendi isteği doğrultusunda belki de sağdan soldan duyduğu haberlere itibar ederek kulağına gelen bilgileri halkla paylaşıyor. Zaman zaman çıkan isimler hem bizim olaya bakış açımızı hem de gelecek beklentilerimiz doğrultusunda kamuoyuna verdiğimiz mesajları çürütüyor. Bu gibi isimlere itibar etmesinler. Biz anlaşmadan hiçbir oyuncuyu açıklamayacağız. Transfer çalışmalarımızı çok gizlilik içerisinde yapıyoruz. Basına sızması mümkün değil" diye konuştu.

Bursaspor'daki hiçbir oyuncuyu satmayacaklarını söyleyen Sağlam, "Çok anormal işler olmadıktan sonra oyuncularımız kulüpte kalacak. Ayrıca bugüne kadar herhangi bir kulüpten oyuncularıma teklif gelmedi" ifadelerini kullandı.

Sağlam, 2010 Dünya Kupası'yla ilgili soruları da yanıtlayarak, "Dünya Kupası'nda favori takımım Arjantin, favori oyuncum ise Lionel Messi. Messi, Kupa'nın yıldız oyuncusu olacak, David Villa da gol kralı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 12:48:00
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 15:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?