22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükköyspor ligden çekildi

BÜYÜKKÖYSPOR, MADDİ İMKANSIZLIK NEDENİYLE LİGDEN ÇEKİLDİ

Korkuteli’nin Büyükköy Beldesi Belediyespor’un ligden çekildiği bildirildi. Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Dinçay, maddi imkansızlıklar nedeniyle lige çıkamayacaklarını belirterek, “Maalesef söz verenler sözlerini tutmadılar” dedi..

Bu sezon Antalya 2’inci Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Büyükköyspor’un maddi imkansızlık nedeniyle ligden çekildiğini belirten Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Dinçay, “Bize söz verenler, daha sonra ortalarda bile görünmediler. Takımı hayata geçirebilmek için son ana kadar büyük çaba sarf ettik. Ancak gerekli ödeneği sağlayamamamız nedeniyle, bu sezon içimiz kan ağlayarak ligden çekilme kararı aldık” şeklinde konuştu.

PUAN MÜCADELESİ YAPACAKTI

Büyükköyspor’un lig maçlarına katılsaydı, yarın Hasyurt sahasında, Hasyurtspor ile deplasmanda karşı karşıya gelerek puan mücadelesi yapacaktı. Kırmızı beyazlıların kural gereği ligin ilk 2 resmi maçına çıkmayarak ligden ihraç edilecekleri, ihraç kararı sonrasında Büyükköyspor'un gelecek sezonda ceza alabileceği bildirildi.

BÜYÜKKÖYSPOR, MADDİ İMKANSIZLIK NEDENİYLE LİGDEN ÇEKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 10:59:01
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 11:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?