21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Büyükşehir bayrama hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların Kurban Bayramı'nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemleri aldığı, Zabıta, İtfaiye, ASAT başta olmak üzere birçok birimin Kurban Bayramı süresince görev başında bulunacağı açıklandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halkın rahat bir bayram geçirebilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladığı belirtildi.. Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerinin gerekli önlemleri aldığı, bayram süresince Zabıta Dairesi Başkanlığı'nda çalışan personelin görevde olacağı, ekiplerin özellikle Arefe günü açık yiyecek ve içecek üretimi ile satışını gerçekleştiren işyerlerinde denetimlerini arttıracağı kaydedildi.

Zabıta ekiplerinin ayrıca Arefe gününden itibaren bayram süresince Uncalı ve Andızlı mezarlıklarında ve Büyükşehir Belediyesi'nin kesim bölgelerinde de gerekli önlemleri alacağı, vatandaşlar şikayetlerini 249 50 84 numaralı zabıta merkezine bildirebilecekleri bildirildi.

Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü de su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında nöbetçi ekip bulunduracağı ve vatandaşların herhangi bir su arızası durumunda ALO ASAT 185 numaralı telefonu 24 saat arayabilecekleri ifade edildi.
İtfaiye Dairesi Başkanlığının da bayram boyunca görevde olacağı, itfa

ye ekiplerinin 10 ayrı grup, 265 personelle 24 saat çalışmalarını sürdüreceği, merkez grup başta olmak üzere, Cumhuriyet İtfaiye İstasyonu, Fener, Döşemealtı, Varsak, Aksu, Beldibi, Kaleiçi, Çamlıbel, Gürsu, grupları ve motorize ekipler olası bir yangına karşı 24 saat hazır olacağı ve vatandaşların yangın ihbarını ALO İTFAİYE 112 numaralı telefona bildirebilecekleri kaydedildi.

KURBAN KESİM YERLERİ

Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşilbahçe Kapalı Cumartesi Pazarı (Dedeman karşısı), Meltem Mahallesi LPG'li araç muayene istasyonunu (Yeni Adliye Sarayı yanı) kurban kesim yerleri olarak belirlediği ve iki noktada güvenlik, sağlık ve çevre güvenliği açısından önlemler alındığı da belirtildi

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2011 Perşembe 15:44:43
Güncelleme :3 Kasım 2011 Perşembe 15:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?